fbpx
Akcija

Startup paket

2,295.00RSD 1,695.00RSD

Ukoliko se odlučite za naš startup paket dobićete sve što je potrebno da započnete svoje Nutripureactive iskustvo na najbolji način! Jedno pakovanje od 600g (8 obroka), 2 pakovanja od 75g, a možete da dodate i šejker i ceger! Za svakog korisnika je predvidjen po jedan paket po promotivnoj ceni, a za njegovu narudžbinu je potrebno da se ulogujete, nakon čega možete slobodno i da odaberete kombinaciju obroka i paketa koji Vam odgovara (ukoliko želite da naručite i šejker i/ili.ceger po promotvnoj ceni, morate da ih dodate u paket)

FInalna cena paketa varira od odabira i kreće se od RSD 1395 do RSD 1695 (sa uključenom poštarinom). UKUPNA UŠTEDA MOŽE DA BUDE 26.1%!

Želimo Vam dobrodošlicu u Nutripureactive svet!

 • Izaberite veliku kesu:

  * 

  Izaberite dve male kese:

  * 
  * 

  Dodaci u paketu:

  • RSD
  • Nutripure Active Shaker

   Šejker sa mućkalicom

   450.00RSD 350.00RSD

   Kako biste imali što adekvatnije uslove za pripremu, nošenje i korišćenje Vašeg Nutripureactive obroka, spremili smo Vam šejker sa praktičnim dizajnom – unutar šejkera nalazi se mućkalica koja će pomoći prilikom pripreme obroka po Vašem izboru, a dizajn poklopca je prilagođen lakšem konzumiranju.

  • RSD
  • Ceger Nutripureactive

   Biorazgradivi ceger (38x42cm)

   190.00RSD 105.00RSD

   Za Vas smo spremili i biorazgradivi Nutripureactive ceger, koji će itekako naći svoju praktičnu primenu u Vašoj svakodnevici. Pravo mesto za nošenje Vašeg omiljenog Nutripureactive obroka!

Kategorije: ,